30 jaar ervaring

Marleen Brans, eigenaar van Juwelier De Greeve, heeft al meer dan 30 jaar ervaring.

Ze heeft een opleiding gevolgd als uurwerkmaker en een diploma graveren behaald.
Maar ze werd ook grootgebracht in een juweliersfamilie. Haar moeder had al een juwelierswinkel in Rekem, ook getiteld: Juwelier De Greeve.
In Heusden Zolder vindt u haar neef met een gelijknamig bedrijf.

 

Zoals u kunt lezen, zit u bij Juweliers De Greeve wel degelijk aan het juiste adres als het op vakmanschap aankomt! Bij al uw vragen helpen wij u graag verder, u kunt ons daarom steeds telefonisch bereiken, per mail of via het contactformulier op deze site.

Gaatjes schieten

Wij schieten ook oorgaatjes.

Hiervoor gebruiken wij het merk Studex: er worden geen gaatjes geschoten maar gezet; de oorbel is zo scherp als een piercing-naald; daarom werken ook heel veel piercers en tatoeëerders met dit systeem. Het systeem is ook geruisloos; erg prettig voor kinderen. 

Studex gebruikt alleen het allerbeste voor uw oren: Titanium, Chirurgisch staal en echt goud. Deze materialen zorgen ervoor dat er geen allergische reacties optreden en er een snelle genezing is. Alle Studex oorstekers en oorbellen zijn hypoallergeen, nikkelafgifte-, lood-, cadmium- en kobalt-vrij.

Een afspraak is niet nodig.

Bronzeren

Babyschoentjes, fopspeentjes, champagnekurken,… Elke herinnering kan worden vereeuwigd door deze te vergulden, verzilveren of verkoperen! Het is mogelijk om verschillende soorten materiaal te bedekken met een laagje goud, zilver of koper. Aarzel niet om extra informatie te vragen over de diverse mogelijkheden in onze zaak!

 

Graveren

Juwelen, hanger, ketting, naamplaatjes, … Graveren kan je doen om verschillende redenen. 

Wil je iemand een leuk en persoonlijk cadeau geven? Wil je een mooie herinnering voor altijd aan een juweel of sieraad koppelen? Dan kan je bij ons je horloges, juwelen en sieraden laten graveren. Met een machine graveren we nauwkeurig je persoonlijke boodschap. We bieden zelf ook verschillende hangers en armbandjes aan die we dan kunnen graveren. 

 

FOTO-GRAVEREN

Laat uw familie, geliefde, of huisdier vereeuwigen op een hanger of ander geschenk, prachtig om te hebben, ideaal en origineel om cadeau te geven.

Bij het graveren van een foto geldt hoe beter geschikt de foto, des te beter de gravure uitkomt.

Let erop dat het gezicht er geheel opstaat en dat er zo min mogelijk te zien is op de achtergrond, voor kinderen zijn bij voorbeeld individuele schoolfoto's vaak geschikt.

 

Oud goud

Laat uw oude juwelen omtoveren tot moderne creaties

Juwelen die u niet meer draagt, goud van een erfenis,... Wie heeft ze niet in huis? Breng nieuw leven in deze waardevolle bezittingen en laat uw sieraden omtoveren tot eigentijdse en moderne creaties. Uw juwelen behouden hun waarde in alle opzichten. Het kost u alleen het werk en eventueel de nieuwe stenen.

 

of betaal uw aankoop bij juweliers De Greeve met oud goud aan de actuele dagprijs!